Perfectum hominem

Дейвид Айк

Дейвид Айк налудничаво твърди, че някакви извънземни рептили (Илюминати) управляват целия свят. Всъщност, хора-рептили (психопати, подвластни на т.нар. „рептилна“ част от мозъчната система – виж 3 в 1) управляват света. Самият Дейвид Айк е психопат. Той безспирно лъже своите милиони доверчиви, суеверни, наивни и ирационални фенове. Нито един от тях няма никаква полза от теориите на Айк. Но има един човек, за когото всичко е фантастично, благодарение именно на тези теории – самият Дейвид Айк! Целият смисъл на тези теории е, да направи Айк по-богат и да му даде власт и статус. Айк е модерният Мохамед. Мохамед също е говорил за скрити, изменящи формата си, пан-измерни същества (т.нар. джинове), водени от Шайтан (Сатаната), с цел да покварят човечеството. Ако вярвате в извънземни рептили, защо да не вярвате и в джинове? Концепцията е абсолютно същата. Разбира се, тъпите последователи на Айк не знаят нищо за исляма. Мислят си, че Айк им представя свои собствени нови идеи. Абсолютно всичко, което той е казал досега, е изплагиатствано от някъде.

Когато конспиративните теоретици се опитват да „дебатират“ с нас, те винаги намесват 11-ти Септември. Нито един от тях не е споменавал онтологичната математика, въпреки че Илюминизмът е основан именно върху нея. 11 Септември е мит (Mythos), а онтологичната математика е знание (Logos). Всички конспиративни теоретици винаги стоят колкото могат по-далече от знанието и разума. За всички тях, можем да кажем следното: Ако твърдите, че знаете истината за света, то тогава няма да имате проблеми да опровергаете онтологичната математика на Илюминати. Давайте, опитайте се да покажете, как тя греши, а чалнатите ви митологизирани теории са верни. Успех!

Човечеството не се управлява от извънземни невидими гущери. Управлява се от съвсем видими и супербогати капиталисти-психопати. Трагичното е, че повечето от тези, които твърдят, че са срещу пан-измерните рептили, нямат проблем със супербогатите капиталисти, което е и причината да е толкова трудно да се отървем от тях.

Докато всички врагове на 1-ят процент милиардери не се съгласят, че свободният пазарен капитализъм е източникът на властта на същият този 1%, нищо никога няма да се промени. Задачата на елита и неговите марионетки, като Дейвид Айк, Алекс Джоунс, Хенри Макоу и Бенджамин Фулфорд, е да разделя и владее. Да създава объркване и да отбива критиката встрани от свободния пазарен капитализъм. Така се стига до смахнатото твърдение, че капитализмът не е достатъчно капиталистичен и ако само успеем да се преборим с „кофти“ капитализма и ограниченията, налагани от правителството, всичко ще бъде перфектно. Кой има изгода от тази така популярна за дясно-ориентираните хора приказка? Не е трудно да се сетим – супербогатите психопати. Няма нищо, което елитът би обичал повече, от това да се освободи напълно от правителството и да управлява изцяло чрез пазарите. Кои са пазарите? Пазарите са самият елит!

Свободният пазарен капитализъм е диктатурата на супербогатите психопати. Ако още не сте го схванали, значи сте наистина тъпи…